Vi er M2 Malerfirma ApS

Malerfirmaet blev et selvstændigt malerfirma i 2019, med et mål om at sikre den høje kvalitet i branchen samt tilfredstille og opfylde vores kunders behov gennem professionelt udført malerarbejde. Glade og tilfredse kunder betyder alt for os, og høj kundetilfredshed er derfor ALTID i højsæde hos os.

Din lokale maler

M2 Malerfirma ApS er din lokale maler og vi sætter stor pris på en tæt dialog og et langvarigt samarbejde med vores kunder. Vi lytter til dine behov og forsøger på bedste vis at få eksekveret dine ideer. Vi er beliggende i Odder, men tager også imod opgaver fra hele Aarhus området og flere steder i Jylland. Mangler du hjælp til dit malerprojekt, så rykker vi altid ud.

Vi har fokus på kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Hos M2 Malerfirma ApS benytter vi os udelukkende af kvalitetsmaterialer, så vores kunder er garanteret smukt og gennemført resultat med lang holdbarhed. Vores malere er alle veluddannede og alsidige malersvende. Desuden er vi hos M2 Malerfirma medlem af Danske Malermestre, så din garanti for et kvalitetsresultat, er sikret. Vi er fast besluttede på, altid at udføre et gennemført stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris. Har du brug for et kompetent malerfirma, til at varetage dit næste projekt og ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud? Så ring til os allerede i dag på tlf. +45 31228133 eller skriv en mail til info@m2malerfirma.dk.

Uforpligtende tilbud på din opgave

Kontakt os i dag og få et ganske uforpligtende tilbud eller snak omkring din næste maleropgave. Ingen opgave er for stor eller lille.